Skráning hafin

Jæja, nú er kominn tími til að við Íslendingar sýnum hvað í okkur víkingunum býr og að það sé engin tilviljun að við höfum lifað af í gegn um aldirnar hér uppi á skerinu. Nú er skráning hafin í Red Bull RoManiacs fyrir 2006 og það er auðvitað borðliggjandi að við strákarnir klárum það, finnst að stelpurnar hafa klárað Miss World enn eina ferðina.

 Calling for the Hat-Trick
The Red Bull Romanics Enduro Rallye has earned the title ‘legendary’ due to having and making full use of the most comprehensive natural Enduro terrain available and being the toughest and hardest Enduro Rallye in the World … read more about it in the press release.

The preparations for the third Red Bull Romaniacs rallye are in full progress. After two successful volumes and the positive participants’ feedback the XVenture team is absolutely motivated to find new tracks and offer a better service. The philosophy, to keep the participation fee as low as possible, is dependant on sponsorship and the number of participants.
We ask for you and your media’s support: help us to arouse people’s curiosity! Of course, we will try to support you in reporting about the rallye in your magazine, newspaper, online platform, … as good as possible.

Please, help us to fill the participants’ lists and to keep this hard enduro adventure in the rallye calendars!

Skildu eftir svar